Detaliile utilizatorului isopal; Adresa, locatie, ocupatie, varsta, sex, hobbi-uri, adrese messenger, ultimile postari, etc
Forum Taverna Economica Firma contabilitate Class Fin Expert Bookmark and Share
Bine ai venit, VIZITATOR Cauta | Subiecte active | Intrare | Inregistrare

isopal

Profil: isopal
Despre
Utilizator: isopal
Grupuri: Member
Nivel: Contabil junior
Nume real: isopal
Locatia
Ocupatie:
Interese:
Sex: nu e disponibil
Statistici
A intrat: Wednesday, January 16, 2008
Ultima vizita: Wednesday, August 26, 2009 9:25:46 AM
Numarul de postari: 32
[0.19% din toate postarile / 0.03 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: Un banc today
Postat: Monday, June 22, 2009 2:45:19 PM

Gyuri lucra la o uzina din Ardeal, era absolvent de profesionala, sculer matriter bla-bla. Intr-o zi il cheama directorul si-i zice:
- Bai, Gyuri, trebuie sa te dam afara.
- Yoy, da de ce dat la mine afare?
- Bai, cum sa-ti explic, acuma cu aderarea asta la normele UE... nu mai merge ca altadata, managementul, IQ, nivelul profesional, standardele au crescut, pricepi?
- Yo nu intelege.
- Ba, n-ai liceu, asta e!
- Face Gyuri liceul, nu problem asta. Merge Gyuri, da la seral, termina liceul. Il cheama directorul, aceeasi problema, n-ai facultate. Face Gyuri si facultatea la FF. Iar il cheama directorul, bla-bla.
- Akuma ce motiv mai este, ai fekut Gyuri si liceu si facultate!
- Bai, uite care-i treaba, esti ungur, ma, si io nu suport ungurii la mine-n uzina, asta e!
- Asta nu problem este, facem Gyuri roman, trecem la ortodoxie. Bun, il naseste directorul, il boteaza Gheorghe. Dupa un timp iar il cheama, bla-bla, Gyuri raspunde si el cu liceul, facultatea, ai fekut si roman, akuma ce mai este?
- Bai Ghita, uite au fost niste comisari UE in inspectie prin judet si prefectul mi-a atras atentia ca dam prea multi unguri afara, asa ca... acum mai dau si cate un roman.

Subiect: ORDONANTA DE URGENTA nr. 34/11 aprilie 2009 modif Cod Fiscal
Postat: Tuesday, April 28, 2009 4:04:33 PM
...mama lor de amatori club
Subiect: Clipul zilei
Postat: Wednesday, March 11, 2009 5:42:38 AM
SUPER... biglaff
Subiect: SEMINAR FISCALITATE SI INTALNIRE FORUMISTI EDITIA A V -A
Postat: Tuesday, February 03, 2009 8:54:30 PM
D-le LEXUS, din tot sufletul doresc sa fiu cu voi la seminar si la concluziile "tavernei economice".

...de inscris cf. procedurii stabilite nu m-am inscris ...(probleme...etc...) in perioada asta nici sa mori nu poti, intrebarea mea este daca la ora (?) de start a seminarului niste rataciti ca mine sunt "bine veniti"huh

Subiect: HG 200 modif cod fiscal
Postat: Monday, February 02, 2009 8:32:42 AM
era o vorba veche care spunea cum ca NU SE POATE cu dansa intransa si cu sufletul in RAI
-dupa cate observ totul este altfel in anul de gratie 2009.
Subiect: Cica am si BLOG :)
Postat: Tuesday, January 20, 2009 3:12:17 PM

mare-i gradina Ta Doamne, asta da hot....
Subiect: Capital social in valuta
Postat: Monday, January 19, 2009 3:11:12 PM

cel specificat in acutul constitutiv si inregistrat la reg comertului;
Subiect: Unde vedeti cursul leu /euro de Paste ?
Postat: Saturday, January 17, 2009 8:50:22 AM
...speranta moare ultima, asa ca trebuie sa fiu optimist, logic ar fi undeva pe la 5 lei dar cum la noi totul e cu dosul in sus cred ca ne vom misca pe la 4 lei, hai sa zic 3,9530 lei/euro
Subiect: Contestatie proc. vb. - inreg. majorarile?
Postat: Saturday, January 17, 2009 8:12:35 AM
Rezultatele inspectiei fiscale se inregistreaza in evidenta contabila chiar daca nu sunteti de acord cu sumele de plata stabilite si cu contraventia constatata. Pentru astfel de situatii aveti posibilitatea sa formulati si sa depuneti:
- la organul fiscal competent: contestatie impotriva deciziei de impunere asa cum prevede art. 205 din Codul de procedura fiscala, in termen de 30 de zile de la data comunicarii actului administrativ fiscal;
- la judecatorie: plangere impotriva Procesului verbal de contraventie.
Introducerea contestatiei pe calea administrativa de atac nu suspenda executarea actului administrativ fiscal, deci nici obligatia de inregistrare contabila si de plata a sumelor stabilite.
De aceea, obligatiile fiscale stabilite prin decizia de impunere trebuie inregistrate in contabilitate si virate la urmatoarele termene impuse de art. 111 din Codul de procedura fiscala:
- pana la data de 5 a lunii urmatoare comunicarii deciziei de impunere in situatia in care comunicarea se face in intervalul 1 - 15 din luna;
- pana la data de 20 a lunii urmatoare comunicarii deciziei de impunere in situatia in care comunicarea se face in intervalul 16 - 31 din luna;
Subiect: Filme
Postat: Saturday, December 20, 2008 5:39:37 PM
interesant...

http://video.google.com/videoplay?docid=259284298193847598

Main Forum Rss Feed RSS

©Business-area.ro. Toate drepturile rezervate.
Forum realizat in parteneriat intre Top Senior's Solutions si ClassFin Expert.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea forumului Taverna Economica şi nu pot fi preluate fără acord scris. Vă rugăm să consultaţi Termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului.
Dacă ai întrebări sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului scrie-ne la adresa contact@business-area.ro.