niste cursuri despre IAS-uri stiti unde se fac? > CURSURI SI SEMINARII DE SPECIALITATE > VREAU SI EU > cursuri IAS
Forum Taverna Economica Firma contabilitate Class Fin Expert Bookmark and Share
Bine ai venit, VIZITATOR Cauta | Subiecte active | Intrare | Inregistrare

cursuri IAS

Optionscursuri IAS
Subiectul anterior · Subiectul urmator
SOARECE
Postat: Tuesday, November 08, 2005 12:47:28 PM

Nivel: Contabil junior

Intrat: 7/22/2005
Postari: 54
niste cursuri despre IAS-uri stiti unde se fac?
LEXUS
Postat: Tuesday, November 08, 2005 9:42:52 PM

Nivel: Director economic

Intrat: 12/8/2004
Postari: 1,485
Locatia: Bucuresti
Vom organiza pe la jumatatea lui Ianuarie 2006 seminarii atat pe fiscalitate cat si pe Directiva IV - ce te intereseaza, lectori fiind directori din mfinante si din ceccar. Din pacate pentru luna decembrie, cel de pe 9-11 este destinat numai pentru 3 companii care si-au trimis intreg departamentul la curs si deci nu mai sunt locuri, iar cel pe care am vrut sa-l organizez special pentru forumistii de pe classfin/indaco/conta pe 2-4 decembrie a picat deoarece NU AM MAI GASIT LOCURI DE CAZARE NICI LA SINAIA /BUSTENI/PREDEAL. armata_PDT_33
Daca tot s-a deschis discutia, mai sunt in proiect pentru luna februarie 2006 cursuri de contabilitatea institutiilor publice si contabilitate de gestiune, cei care vor amanunte sa ceara detalii.
floris
Postat: Tuesday, November 08, 2005 10:08:46 PM

Intrat: 1/28/2005
Postari: 40
Locatia: bucureti
ptr. contabilitate de gestiune sunt interesata.
unde se tine, cat dureaza si... cum as convinge seful sa plateasca cheltuielile.
*Ana
Postat: Wednesday, November 09, 2005 7:04:40 AM

Intrat: 12/20/2004
Postari: 1,304
LEXUS wrote:

...iar cel pe care am vrut sa-l organizez special pentru forumistii de pe classfin/indaco/conta   pe 2-4 decembrie a picat deoarece NU AM MAI GASIT LOCURI DE CAZARE NICI LA SINAIA /BUSTENI/PREDEAL.    armata_PDT_33

armata_PDT_10 armata_PDT_10 armata_PDT_10 armata_PDT_10 armata_PDT_10

Sper sa pot veni in ianuarie, desi sunt slabe sperante   armata_PDT_10
SOARECE
Postat: Wednesday, November 09, 2005 9:51:23 AM

La firma mea am 2 angajati care vreau sa-i trimit sa faca cursuri de IAS-uri si contabilitate de gestiune.
Ma intereseaza toate detaliile: cand se poate incepe, documentatie pt inscriere, locatie, durata, costuri (pt cursurile aferente).
Te rog LEXUS da-mi toate detaliile pt ca treaba este foarte serioasa, atat cat priveste conta de gestiune cat si IAS.
Multam
SARARUX
Postat: Saturday, November 12, 2005 10:28:53 AM

Intrat: 11/12/2005
Postari: 1
LEXUS wrote:

Vom organiza pe la jumatatea lui Ianuarie 2006 seminarii atat pe fiscalitate cat si pe Directiva IV - ce te intereseaza, lectori fiind directori din mfinante si din ceccar. Din pacate pentru luna decembrie, cel de pe 9-11 este destinat numai pentru 3 companii care si-au trimis intreg departamentul la curs si deci nu mai sunt locuri, iar cel pe care am vrut sa-l organizez special pentru forumistii de pe classfin/indaco/conta pe 2-4 decembrie a picat deoarece NU AM MAI GASIT LOCURI DE CAZARE NICI LA SINAIA /BUSTENI/PREDEAL. armata_PDT_33
Daca tot s-a deschis discutia, mai sunt in proiect pentru luna februarie 2006 cursuri de contabilitatea institutiilor publice si contabilitate de gestiune, cei care vor amanunte sa ceara detalii.

Sunt interesata de seminariile pe care urmeaza sa le organizati la jumatatea lunii ianuarie 2006. Va rog sa-mi oferiti mai multe detalii referitoare la aceste seminarii. Va multumesc
SOARECE
Postat: Wednesday, November 23, 2005 9:54:06 AM

LEXSUS, te-ai laudat ca dai detalii despre cursuri IAS si conta de gestiune dar nu ai mai spus numic.Vreau sa stiu : pe ce perioada se fac cursurile, cat costa un curs, profesori, daca sunt recunoscute de CECCAR.
Dupa care vreau sa fac inscrieri, dar am nevoie de amanunte.
multumesc
LEXUS
Postat: Thursday, November 24, 2005 5:56:04 PM

Intrat: 12/8/2004
Postari: 1,485
Mister Mouse cred ca avem o mica neintelegere. Seminariile organizate de noi in colaborare cu mfinante si ceccar sunt adresate persoanelor calificate, profesionisti ce formeza grupe de lucru si dezbat studii de caz de obicei pe durata unui weekend insumand 10-12 h de lucru. Invitatiile sunt adresate in principal structurii superioare in domeniu (director economic, contabil sef, sef departament, senior accounting etc) dar orice economist care cunoaste domeniul abordat este bine venit. (Am avut surpriza participarii unor manageri de firme cunoscute care erau mai bine informati decat contabilii care lucrau pentru ei). Chiar daca se elibereaza diplome de participare, noi nu facem nici (re)conversie si nici scolarizare.
Pentru luna ianuarie:
> 22-22.01.2006 : seminar de contabilitate (directiva IV, IAS ) si fiscalitate (impozit profit si TVA) la sinaia
aici fac o paranteza: incerc ca acest seminar sa fie adresat in exclusivitate membrilor de forum classfin, indaco, conta.ro adica sa organizam si o agapa de seara armata_PDT_24 , sa facem si un pic de chef, sa imbinam utilu' cu placutu' tonguearty1:
> 27-29.01.2006 : seminar de contabilitate (directiva IV, IAS) si fiscalitate (impozit profit si TVA) la sinaia
costul este de 450 -550 RON +TVA fara cazare , cazarea probabil 20-25 euro/pers/zi in dubla si 35-40 euro/pers/zi inclusiv TVA 9% single mic dejun inclus, +bonuri valorice de masa de 120 inclusiv TVA 19% RON
deci fa si tu socoteala Smiley
>tot in ianuarie va fi seminar de o zi la mijlocul lunii destinat zonei sibiului (deci, va fi in sibiu armata_PDT_12 )
in februarie inca n-am stabilit datele dar sigur va fi si unul de conta de gestiune (avem deja inscrieri)
cam atat deocamdata ...sper sapt viitoare sa pot trimite inivtiatiile celor interesati. Pentru decembrie nu mai am locuri armata_PDT_16
By the way, nu intra in atributiie ceccar sa recunoasca cursuri. Daca se acorda CALIFICARE, aceaste sunt recunoscute doar de Ministerul Muncii.

SOARECE
Postat: Friday, November 25, 2005 8:46:46 AM

si de ce zici ca avem o neintelegere? Directorul economic de la firma mea este foarte bun dar ca foarte multi trebuie sa mai studieze IAS-urile. rocklicker
catalinus81
Postat: Tuesday, December 20, 2005 11:47:34 AM

Intrat: 12/20/2005
Si eu as dori informatii despre aceste cursuri.Astept un raspuns
Tatiana Topan
Postat: Tuesday, December 20, 2005 1:32:05 PM

Nivel: Contabil sef

Intrat: 12/21/2004
Postari: 770
Locatia: Bucharest
Lexus , la cursurile din ianuarie eu vin sigur.... asa ca , astept detaliile wave
johnny
Postat: Wednesday, December 28, 2005 3:33:36 PM

Intrat: 12/6/2005
Postari: 13
M-a intereseaza si pe mine cursurile si seminariile. Daca se poate as vrea detalii, si inscrieri la adresa de e-mail: eurocont_expert@yahoo.com, sau assizia2002@yahoo.com.
Mersi.
Luisa74
Postat: Tuesday, September 26, 2006 10:28:49 AM

Intrat: 9/26/2006
as vrea sa fac si eu cursuri de IAS - uri
tatiana
Postat: Thursday, September 28, 2006 11:20:47 PM

Nivel: Expert contabil

Intrat: 11/29/2005
Postari: 458
Locatia: bucuresti
si eu sunt interesata de organizarea unor cursuri cu tematica :IAS,DirectivaIV,DirectivaVII,IFRS-uri,si in general armonizarea legislatiei rominesti cu legislatia UE,mai ales ca am primit aceptul ptr integrare!
foarte optimista in privinta asta ?nu pre sunt ,sa nu se intimple ce s-a intimplat la unguri!
aikido
Postat: Friday, October 06, 2006 2:03:15 PM

Intrat: 8/16/2005
Postari: 41
Tatiana, la sediul CECCAR gasesti IFRS2005, e o carte cu standarde de raportare financiara intl.
Costa 150 lei noi, are vreo mie si ceva de pagini.
Daca dupa ce o citesti mai vrei alte standarde (care oricum se modifica (bi)anual...

IAS nu se aplica peste tot (decat ca principii); de ex, din comoditate si aroganta englezii au UK GAAP, americani au US GAAP-similare. Nu iti zic ce rupere de creier am cu aia de prin Asia...

Succes!
Utilizatori in acelasi subiect
Guest

NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.
RSS Feed
Printeaza subiectul
Threaded
Normal

Main Forum Rss Feed RSS

©Business-area.ro. Toate drepturile rezervate.
Forum realizat in parteneriat intre Top Senior's Solutions si ClassFin Expert.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea forumului Taverna Economica şi nu pot fi preluate fără acord scris. Vă rugăm să consultaţi Termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului.
Dacă ai întrebări sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului scrie-ne la adresa contact@business-area.ro.