Nivel: Expert contabil
Intrat: 11/29/2005 Postari: 458 Locatia: bucuresti
| salutare! hello,buenos dias, and of course: bonjoure!
exista un subiect pe tema asta, dar nu il mai gasesc,caz in care il recreez ca sa zic asa;
http://tatianaiteodorescu.blogspot.com/
adresa blogului meu, nu prea stiu cum si ce doar sa postez cate ceva, dar poate cu ajutorul vostru devenim activi si interactivi!
deci, cine mai este pe blog ca sa il inscriu in lista!
sau "indurare" din partea celor mai profesionisti ca mine!
|

Nivel: Director economic
Intrat: 12/8/2004 Postari: 1,485 Locatia: Bucuresti
| Succes Tatiana si sper sa ai timp sa ocupi paginile blogului. Ceea ce pentru mine este din ce in ce mai greu spre imposibil |

| multumesc Lexus! o sa incerc! docamdata orice asi face nu am cautare, dar mai vad cum si ce! lumea citeste orice altceva,(nu zic ca trebuie sa ma citeasca pe mine! macar sa ma injure!!!)pentru inceput si dupa aia mai vedem! s-au este o greseala de postare la mine! nu ma gaseste nimeni? noi sa fim sanatosi, salutari!
ma gasiti pe facebook: cautati : tatiana.teodorescu! daca vreti! nu este neaparat ( chiar de loc)!
|

| multumesc Lexus! o sa incerc! docamdata orice asi face nu am cautare, dar mai vad cum si ce! lumea citeste orice altceva,(nu zic ca trebuie sa ma citeasca pe mine! macar sa ma injure!!!)pentru inceput si dupa aia mai vedem! s-au este o greseala de postare la mine! nu ma gaseste nimeni? noi sa fim sanatosi, salutari!
ma gasiti pe facebook: cautati : tatiana.teodorescu! daca vreti! nu este neaparat ( chiar de loc)!
|

Nivel: Contabil sef
Intrat: 12/17/2004 Postari: 598 Locatia: Bucuresti
| tatiana wrote: multumesc Lexus! o sa incerc! docamdata orice asi face nu am cautare, dar mai vad cum si ce! lumea citeste orice altceva,(nu zic ca trebuie sa ma citeasca pe mine! macar sa ma injure!!!)pentru inceput si dupa aia mai vedem! s-au este o greseala de postare la mine! nu ma gaseste nimeni? noi sa fim sanatosi, salutari! ma gasiti pe facebook: cautati : tatiana.teodorescu! daca vreti! nu este neaparat ( chiar de loc)!
regula NO 1 : fii atenta la exprimare si la gramatica si usor usor vei avea si cititori... Eu deschid blogu' lu Lexus zilnic ca sa vad acelasi post din omienouasutetoamna |