salutare! hello,buenos dias, and of course: bonjoure! exista un subiect pe tema asta, dar nu il mai gasesc,caz in care il recreez ca sa zic asa; adres... > UN ZAMBET PE ... HTTP > NO MAN'S LAND > cica am si blog!
Forum Taverna Economica Firma contabilitate Class Fin Expert Bookmark and Share
Bine ai venit, VIZITATOR Cauta | Subiecte active | Intrare | Inregistrare

cica am si blog!

Optionscica am si blog!
Subiectul anterior · Subiectul urmator
tatiana
Postat: Friday, July 09, 2010 9:01:21 PM

Nivel: Expert contabil

Intrat: 11/29/2005
Postari: 458
Locatia: bucuresti
salutare! hello,buenos dias, and of course: bonjoure!

exista un subiect pe tema asta, dar nu il mai gasesc,caz in care il recreez angel ca sa zic asa;

http://tatianaiteodorescu.blogspot.com/

adresa blogului meu, nu prea stiu cum si ce doar sa postez cate ceva, dar poate cu ajutorul vostru devenim activi si interactivi!

deci, cine mai este pe blog ca sa il inscriu in lista! alright

sau "indurare" din partea celor mai profesionisti ca mine!

To funny

LEXUS
Postat: Tuesday, July 13, 2010 5:49:02 PM

Nivel: Director economic

Intrat: 12/8/2004
Postari: 1,485
Locatia: Bucuresti
Succes Tatiana si sper sa ai timp sa ocupi paginile blogului. Ceea ce pentru mine este din ce in ce mai greu spre imposibil armata_PDT_05
tatiana
Postat: Wednesday, July 21, 2010 12:46:27 AM

multumesc Lexus! o sa incerc! docamdata orice asi face nu am cautare, dar mai vad cum si ce!
lumea citeste orice altceva,(nu zic ca trebuie sa ma citeasca pe mine! macar sa ma injure!!!)pentru inceput si dupa aia mai vedem!
s-au este o greseala de postare la mine! nu ma gaseste nimeni?
noi sa fim sanatosi, salutari! box google hm

ma gasiti pe facebook: cautati : tatiana.teodorescu! daca vreti! nu este neaparat ( chiar de loc)!
Hi ya! Cheesy beer
tatiana
Postat: Wednesday, July 21, 2010 12:47:43 AM

multumesc Lexus! o sa incerc! docamdata orice asi face nu am cautare, dar mai vad cum si ce!
lumea citeste orice altceva,(nu zic ca trebuie sa ma citeasca pe mine! macar sa ma injure!!!)pentru inceput si dupa aia mai vedem!

ma gasiti pe facebook: cautati : tatiana.teodorescu! daca vreti! nu este neaparat ( chiar de loc)!
Hi ya! Cheesy beer
tatiana
Postat: Wednesday, July 21, 2010 1:30:13 AM

slap chiar nu stiu de ce s-a postat de 2 ori in loc de 1 data! cine stie pe ce am apasat!so... wave
Isterix
Postat: Wednesday, July 21, 2010 8:50:52 PM

Nivel: Contabil sef

Intrat: 12/17/2004
Postari: 598
Locatia: Bucuresti
tatiana wrote:

Hi ya! Cheesy beer

regula NO 1 : fii atenta la exprimare si la gramatica si usor usor vei avea si cititori...
Eu deschid blogu' lu Lexus zilnic ca sa vad acelasi post din omienouasutetoamna armata_PDT_24
tatiana
Postat: Thursday, July 22, 2010 2:05:41 AM

multumesc Isterix, pentru observatii! nu ma supar !sunt bine venite!ai dreptate , eu si gramatica limbii romane cam avem probleme mai ales la :cand pun liniuta si cand nu;si mai am si o tastatura "varza"

dar sa ma vezi pe engleza cat de maestra sunt! noroc ca am autocorect!
salutari!
salute
Utilizatori in acelasi subiect
Guest

NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.
RSS Feed
Printeaza subiectul
Threaded
Normal

Main Forum Rss Feed RSS

©Business-area.ro. Toate drepturile rezervate.
Forum realizat in parteneriat intre Top Senior's Solutions si ClassFin Expert.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea forumului Taverna Economica şi nu pot fi preluate fără acord scris. Vă rugăm să consultaţi Termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului.
Dacă ai întrebări sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului scrie-ne la adresa contact@business-area.ro.