Intrebari pe care le strang pentru seminar: 1. pe ce perioada poate fi suspendata inspectia fiscala? > CURSURI SI SEMINARII DE SPECIALITATE > SEMINAR FISCALITATE 06 - 08 FEB 2009 - SINAIA Hotel International **** > Intrebari pentru SEMINARUL DE FISCALITATE
Forum Taverna Economica Firma contabilitate Class Fin Expert Bookmark and Share
Bine ai venit, VIZITATOR Cauta | Subiecte active | Intrare | Inregistrare

Intrebari pentru SEMINARUL DE FISCALITATE

OptionsIntrebari pentru SEMINARUL DE FISCALITATE
Subiectul anterior · Subiectul urmator
LEXUS
Postat: Friday, January 16, 2009 10:42:04 AM

Nivel: Director economic

Intrat: 12/8/2004
Postari: 1,485
Locatia: Bucuresti
Intrebari pe care le strang pentru seminar:
1. pe ce perioada poate fi suspendata inspectia fiscala?
LEXUS
Postat: Tuesday, February 03, 2009 9:34:58 AM

Nivel: Director economic

Intrat: 12/8/2004
Postari: 1,485
Locatia: Bucuresti
Astept in continuare intrebari pentru toate modulele de la seminar. Dati-mi-le pls pe mail, horatiu@classfin.ro. Rugamintea este valabila pentru toata lumea, inclusiv cei care nu vor participa. Promit ca le vom afisa pe forum dupa dicutiile cu lectorii.
AIDA
Postat: Tuesday, February 03, 2009 10:34:48 AM

Nivel: Contabil junior

Intrat: 1/13/2009
Postari: 26
Pt tva:
1. imi spune si mie cineva ce sume trecem la punctul 4.1 din decont huh
2. daca o firma din Cipru imi livreaza marfa din Grecia direct de la furnizorul lui se considera operatiune triunghiulara??
3. daca eu vand marfa FOB catre un client din franta dar am dovada ca marfa a fost livrata direct catre un tert din Singapore se considera ca am facut export??
4. ah foarte important, era sa uit: am o societate care presteaza exclusiv activitati de inchiriere bunuri proprii. Trebuie sa ma inregistrez ca platitor de tva chiar daca operatiunea este scutita? Daca nu si la un moment dat ar trebui sa refacturez o cheltuiala (o reparatie sau o ch de utilitati de exemplu) ar trebui sa ma inregistrez ?
multumesc

anca_77
Postat: Wednesday, February 04, 2009 11:11:43 AM

Nivel: Contabil junior

Intrat: 11/4/2005
Postari: 3
Am urmatoarea speta:

In anul 2006, firma X(adica eu) a fost chemata in instanta de furnizorul Y , solicitand plata debitului restant.In contabilitatea firmei X nu au fost inregistrate facturile emise de Y(din varii motive), facturi ce compun debitul restant .
Procesul s-a finalizat in 2008, iar instanta a dat castig de cauza furnizorului Y, astfel ca suntem (firma X) buni de plata pentru suma de 170.000 ron, suma ce reprezinta , repet, debitul solicitat de reclamant si nerecunoscut de noi.
Prin urmare, in vederea executatii hot.judecatoresti, paratul a emis BO pe numele executorului judecatoresc , in val.de 170.000.
Acum vine dilema: cum se vor inregistra contabil platile, facturile si cum vor fi tratate acestea dpdv fiscal?

Va rog sa va opriti si asupra acestei probleme in cadrul seminarului dvs.
Utilizatori in acelasi subiect
Guest

NU poti posta subiecte noi in acest forum.
NU poti raspunde la subiecte in acest forum.
NU poti sterge postari in acest forum.
Nu poti edita postari in acest forum.
Nu poti crea sondaje in acest forum.
Nu poti vota in sondaj in acest forum.
RSS Feed
Printeaza subiectul
Threaded
Normal

Main Forum Rss Feed RSS

©Business-area.ro. Toate drepturile rezervate.
Forum realizat in parteneriat intre Top Senior's Solutions si ClassFin Expert.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea forumului Taverna Economica şi nu pot fi preluate fără acord scris. Vă rugăm să consultaţi Termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului.
Dacă ai întrebări sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului scrie-ne la adresa contact@business-area.ro.