Nivel: Director economic
Intrat: 12/8/2004 Postari: 1,485 Locatia: Bucuresti
| S-au scurs deja aproape doua saptamani de la Seminarul de Fiscalitate si Intalnirea Anuala a membrilor forumului Taverna Economica de la Poiana Brasov si am ramas dator cu impresii, pareri, concluzii. Multumesc in primul rand celor care au participat, ma bucur ca an de an suntem din ce in ce mai multi. Mi-a fost dor de revederi, am fost curios de noi cunostinte si eventual prieteni, am plecat ca deobicei mai "bogat" sufleteste. Salut pe cei care au fost pentru prima data la o astfel de intalnire, Dragos, Elena, Florian, Ana, Claudia, Iuliana, astept un feed-back in acest forum, ce v-a placut, ce v-a deranjat, laude, injuraturi, nu conteaza Ma bucur ne-am intors cu bine, chiar daca pentru cei din sud si sud-estul tarii drumul a fost cu peripetii din cauza vremii (Irina, cea mai vaduvita ), mai norocosi fiind cei care, desi aveau drum mai lung, Oradea, Botosani, Arad, au ajuns inaintea noastra. Felicitari castigatoarei Marelui Premiu de la concursul din timpul mesei festive de sambata seara: Liliana, te asteptam gratis la anul!

Castigatoarea ...

...premiului
n-am terminat cu impresiile, voi reveni a.s.a.p. |

Nivel: Contabil sef
Intrat: 12/17/2004 Postari: 598 Locatia: Bucuresti
| felicitari castigatoarei, pe mine donsoara din stanga m-ar interesa ...
|

Nivel: Contabil sef
Intrat: 12/17/2004 Postari: 598 Locatia: Bucuresti
| LEXUS wrote:donsoara este proaspat doamna cu acte-n regula.
si ce daca? |
 Nivel: Contabil junior
Intrat: 2/8/2010 Postari: 1 Locatia: bucuresti
| Salutare salutare...Scuze ca scriu asa de tarziu dar mai bine acum decat deloc ... In primul rand, ma bucur ca am avut ocazia sa cunosc oameni deosebiti si sper ca pe viitor sa tin legatura cu cei mai multi dintre ei. Salut pe acesta cale pe urmatorii: Oana,Irina, Magda, Horatiu, Cornel, Lorenzo etc. (daca am uitat pe cineva va rog sa nu ma injurati..:d) Cu siguranta m-am intors cu un bagaj de cunostinte mai bogat decat am plecat. Daca m-ar intreba cineva, daca se merita sa participi la un astfel de seminar, raspunsul ar fi cu categoric DA! Abia astept sa ne vedem cu bine si la urmatorul seminar din 2011!
|