Nivel: Contabil junior
Intrat: 11/11/2009 Postari: 21 Locatia: Sibiu
| Poate sunt eu prea sensibil si ma atac unde nu ar fi trebuit, dar zilele trecute , sau mai bine zis in aproape fiecare zi din saptamanile trecute , in ziarul definitoriu ca si acoperire pentru judetul nostru ( Sibiu ) apare un anunt de genul " Expert contabil , tin evidente si vizez bilanturi 50-100 lei . Telefon 07xxxxxxxx "
Ce parerea aveti despre treaba asta ? Oare nu se sesizeaza nimeni cand un nene de genul asta face asemenea mizerii ? Sau sunt normale?? Nu de alta dar ma gandesc sa dau si eu un anunt , " Expert contabil, pun stampila pe 5 lei " |
|
 Nivel: Contabil sef
Intrat: 7/25/2005 Postari: 523 Locatia: Bucuresti
| daca iei doar 5 lei conteaza si pe 20 bilanturi de la mine |
|

| sa inteleg ca m-am simtit atacat degeaba ? |
|
| fiecare e liber sa ceara pentru serviciul prestat cat doreste daca se simte marinimos poate sa stampileze bilanturi si gratis |
|
Intrat: 1/9/2010 Postari: 5 Locatia: Bucuresti
| Sunt de acord cu SEptimiu, daca cauti bine gasesti si in Bucuresti astfel de oferte asa ca nu te mai panica. |
|

| Chiar nu vi se pare nimic gresit ca vizam bilanturi pentru cei de la Finante si pentru alti neaveniti in profesie ? Pe mai nimic ... |
|
| ce problema ai tu cu tariful omului? e democratie, piata e libera poate ii place sa munceasca gratis |
|
Intrat: 3/12/2010 Postari: 5 Locatia: Bucuresti
| Acesta e tariful pentru bilantul "la scurt". Daca pe om atat il satisface, ce vrei! Pentru serviciul complet costa mai mult.
Lasand gluma la o parte, si asta tot prostitutie se cheama...face parte din realitate. De aceea aceasta profesie a ajuns sa se manance din interior!
Hai sa definm profesia de contabil, sa vedem ce poate insemna: contabil= gospodina care a facut un curs de contabilitate dupa ce a fost disponibilizata in anii 90 contabil= absolvent de liceu economic sau scoala tehnica economica contabil= contabil autorizat, membru CECCAR contabil= absolvent de studii superioare economice (deja nu mai conteaza facultatea: turism, economie agrara, marketing) nu musai catedra de contabilitate contabil= expert contabil membru CECCAR, ACCA
Cand spui medic, la ce te gandesti? Dar avocat?
Parerea mea, scuze, nu am vrut sa ofensez pe nimeni |
|

| Iti multumesc mult , in sfarsit se pare ca ajungem la polemica pe care speram sa o starnesc :) |
|
Intrat: 3/12/2010 Postari: 5 Locatia: Bucuresti
| Se pare ca in ultima vreme asta fac, starnesc polemici sau fac valuri. Sper sa nu ma innec in ele :))
|
|

Intrat: 1/21/2005 Postari: 611 Locatia: Suceava
| Avand in vedere ca bilanturile sunt primite nevizate la Registrul Comertului ,ma mir ca mai dau unii si 50-100 de lei pentru viza.Majoritatea "intocmitorilor" aleg sa puna optiunea"alta persoana imputernicita potrivit legii" la intocmirea bilantului si vad ca "merge treaba". Parerea mea este ca "pestele de la cap se impute" si atata timp cat nu vor fi niste reglementari in domeniu care sa se si respecte de toata lumea,nu vom putea face nimic. Credeti ca cei care pun viza pe asemenea sume se implica in vreun fel?Nicidecum.Doar pun viza.Am un asemenea bilant ,unde apar stocurile cu minus,bilant depus pe 2008 si vizat de un coleg de al meu,primit si vizat de finante,depus apoi la Registrul Comertului.Nimeni nici n-a bagat de seama un asemenea "mizilic" |
|
|
Guest |