Detaliile utilizatorului *Ana; Adresa, locatie, ocupatie, varsta, sex, hobbi-uri, adrese messenger, ultimile postari, etc
Forum Taverna Economica Firma contabilitate Class Fin Expert Bookmark and Share
Bine ai venit, VIZITATOR Cauta | Subiecte active | Intrare | Inregistrare

*Ana

Profil: *Ana
Despre
Utilizator: *Ana
Grupuri: Administration, Moderator, moderator_ana
Nivel: Director economic
Nume real: *Ana
Locatia Bucuresti
Ocupatie:
Interese:
Sex: Femeie
Statistici
A intrat: Monday, December 20, 2004
Ultima vizita: Tuesday, August 03, 2010 6:01:21 PM
Numarul de postari: 1,304
[7.55% din toate postarile / 0.62 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: factura emisa de client in numele furnizorului - risturnul
Postat: Wednesday, March 17, 2010 7:17:48 PM
Eu am intalnit situatia, dar nu inteleg intrebarea ta.
Presupunand ca sunt indeplinite si celelalte conditii din norme, se face separat un jurnal de vanzari care contine numai operatiunile respective. In decontul de TVA se inscriu operatiunile dupa natura lor; se insumeaza cu operatiunile din jurnalul de vanzari obisnuit. Dpdv contabil nu e nicio diferenta fata de modalitatea normala de emitere a facturilor.

when disgust replaces anger then the angels might sit down and light your cigarette. c.b.
Subiect: fiscul cu... putin mov
Postat: Friday, February 26, 2010 10:55:57 AM
daca tot vrea mereu banii inainte, zic ca e o culoare potrivita

balloons

when disgust replaces anger then the angels might sit down and light your cigarette. c.b.
Subiect: Repartizare profit care se gaseste ori in mijloace fixe ori in 231, 233
Postat: Wednesday, February 17, 2010 10:57:56 AM
Eu sunt de acord cu ctanela. Sunt de acord si cu ei, dar le explici de ce nu se pupa cashul cu profitul si poti sa le spui ca au dreptul la dob legala (sau cum ii zice acum) cf L31/90, pt dividende neachitate in 6 luni de la aprobarea sit fin. Mai fac si ei un ban cinstit. armata_PDT_25

Subiect: Achizitie intracomunitara inteprindere mica
Postat: Tuesday, January 26, 2010 4:06:05 PM
Nu e dubla taxare. Daca o neplatitoare de TVA face AIC si se incadreaza in limita a 10000 de eur de achizitii intracomunitare/ an, nu are obligatia sa se inregistreze cf art 153', dar operatiunea nu e impozabila in RO, deci nu plateste TVA in RO, ci in cealalta tara, deci primeste fact cu TVA din statul vanzatorului.
Daca depaseste plafonul de 10000 eur, tre sa se inreg cf art 153' si se muta locul operatiunii in RO => primeste fact fara TVA si plateste TVA in RO si depune decont special.

Subiect: 25 mon amour
Postat: Tuesday, January 26, 2010 3:52:22 PM
Intre 24 si 25 n-a fost noapte, nu? Eu asa imi aduc aminte pt ca n-am dormit. armata_PDT_10 Stiti cum sa-i fac pe cei 3 paduchi pe care-i am acasa sa-mi aduca actele la timp? Macar asta sa faca si ei daca tot imi plac ochii lor atat de mult.

Subiect: Cheltuieli de sponsorizare - impozit profit
Postat: Tuesday, January 26, 2010 3:35:51 PM
Nu le zice daca castiga ceva, zi-le ca nu pierd nimic.
Firma noastra a redirectionat pana la ultimul leut angel

Subiect: Plati aniticipate 2010
Postat: Thursday, January 21, 2010 5:16:08 PM
armata_PDT_17 E naspa cu anticipatele! Anul asta, daca ai pierdere, tot tre sa platesti anticipate. Nici macar nu poti plati la nivelul imp minim. Nu e nicio portita decat pt nou-infiintati.
Pana anul trecut, daca aveai pierdere intr-un trim, nu plateai anticipat. Sau daca aveai pierdere in anul precedent, plateai la nivelul profitului contabil. Sau... sau
Cu imp minim a fost floare la ureche, tatica. Sa vezi acu' belea.
Asta e mesaj de la portocalii pt cei care i-au votat: "Mai na-va! Mai votati-ne sa va mai dam!"
Ura!

Subiect: Se modifica impozitul minim?
Postat: Wednesday, January 20, 2010 5:27:34 PM
Mda... Mai bine zi ca nu vrei sa platesti daca pierzi. armata_PDT_28

Subiect: Ordinul 3055/2009 reglementari contabile conforme Directiva IV
Postat: Wednesday, January 20, 2010 5:25:19 PM
Ar fi misto daca s-ar mai improspata, innoi, chiar aerisi creierele care inventeaza legi prin MF. Asta da ar fi super.

Subiect: Achizitie intracomunitara inteprindere mica
Postat: Wednesday, January 20, 2010 5:22:53 PM
Incerc io ca vad ca nu se incumeta nimeni.

Daca nu a depasit plafonul de 10000 eur prev la art 126 (4) CF, nu are nicio obligatie pt ca nu-s op impoz in RO. Altfel, trebuia sa se inreg cf art 153' si sa pl TVA in RO.
Ala care a facut fact o fi si el intrepr mica de n-a facturat cu TVA...

Citate... pun mai tarziu daca am timp

Main Forum Rss Feed RSS

©Business-area.ro. Toate drepturile rezervate.
Forum realizat in parteneriat intre Top Senior's Solutions si ClassFin Expert.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea forumului Taverna Economica şi nu pot fi preluate fără acord scris. Vă rugăm să consultaţi Termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului.
Dacă ai întrebări sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului scrie-ne la adresa contact@business-area.ro.