Detaliile utilizatorului Adi Stanila; Adresa, locatie, ocupatie, varsta, sex, hobbi-uri, adrese messenger, ultimile postari, etc
Forum Taverna Economica Firma contabilitate Class Fin Expert Bookmark and Share
Bine ai venit, VIZITATOR Cauta | Subiecte active | Intrare | Inregistrare

Adi Stanila

Profil: Adi Stanila
Despre
Utilizator: Adi Stanila
Grupuri: Member
Nivel: Contabil junior
Nume real:
Locatia Sibiu
Ocupatie:
Interese:
Sex: nu e disponibil
Statistici
A intrat: Wednesday, November 11, 2009
Ultima vizita: Wednesday, March 24, 2010 12:21:41 PM
Numarul de postari: 21
[0.12% din toate postarile / 0.07 postari pe zi]
Imagine
Ultimele 10 postari
Subiect: CUM SA NE BATEM JOC DE MESERIA NOASTRA....
Postat: Friday, March 12, 2010 6:26:23 PM
Iti multumesc mult , in sfarsit se pare ca ajungem la polemica pe care speram sa o starnesc :)
Subiect: Bonuri , Vignete, Combustibili ... de prin europa
Postat: Friday, March 12, 2010 6:21:55 PM
dar aceste rahaturi nu le voi prinde in 390 in cazul in care le inregistrez toate pe cheltuieli ?
si daca nu le prind acolo , le prind in 300 ? :)
cam asta e genul meu de dilema acum ...
Postat: Thursday, March 11, 2010 3:03:57 PM
Chiar nu vi se pare nimic gresit ca vizam bilanturi pentru cei de la Finante si pentru alti neaveniti in profesie ? Pe mai nimic ...
Postat: Wednesday, March 10, 2010 11:14:21 AM
sa inteleg ca m-am simtit atacat degeaba ?
Postat: Tuesday, March 09, 2010 6:59:05 PM
Poate sunt eu prea sensibil si ma atac unde nu ar fi trebuit, dar zilele trecute , sau mai bine zis in aproape fiecare zi din saptamanile trecute , in ziarul definitoriu ca si acoperire pentru judetul nostru ( Sibiu ) apare un anunt de genul " Expert contabil , tin evidente si vizez bilanturi 50-100 lei . Telefon 07xxxxxxxx "

Ce parerea aveti despre treaba asta ? Oare nu se sesizeaza nimeni cand un nene de genul asta face asemenea mizerii ? Sau sunt normale??
Nu de alta dar ma gandesc sa dau si eu un anunt , " Expert contabil, pun stampila pe 5 lei "
Subiect: Bonuri , Vignete, Combustibili ... de prin europa
Postat: Wednesday, March 03, 2010 11:53:44 AM
Probabil ca multi dintre voi deja ati intalnit situatia asta dar pentru mine acum e prima data si nu as vrea sa o buctez.
Am un client proaspat care face transport intracomunitar si imi vine cu un teanc de bonuri si bonulete de prin Ungaria , Austria .... ce / cum fac cu ele? Sunt cateva mii de euro pe motorina si cateva sute de euro in taxe de drum. Cum le inregistrez ?
Subiect: Ai mei sunt mai altfel ? :)) Facturi intarziate
Postat: Tuesday, February 09, 2010 12:33:50 AM
facturile respective se refera la marfuri care se afla in stoc. De fapt la inventariere s-a descoperit ca exista niste probleme , in depozit existand marfa care nu aparea nicaieri in contabilitate. Pe scurt, la insistentele mele s-a cerut de la furnizor o situatie si uite asa au aparut facturile.
Nu mi se pare corect dpdv al principiilor contabile sa influentez rezultatul oricarui exercitiu din moment ce eu detin acea marfa , fizic vorbind :)
Problema e ca acum m-am trezit cu urmatoarea replica : "Adica vrei sa imi spui ca eu am TVA de recuperat???? " dupa ce domnul patron mi-a adus facturile lipsa.
Subiect: Ai mei sunt mai altfel ? :)) Facturi intarziate
Postat: Monday, February 08, 2010 12:44:14 PM
In urma verificarilor cu principalul furnizor , pentru o firma preluata in Ianuarie 2009 am constatat ca lipsesc din contabilitate niste facturi ... sa fie cam 10 din 2008 Afro si inca vreo 15 din 2009 incepand din ianuarie pana prin mai Afro
Acum le-am primit in copie stampilata conform cu originalul si nu prea stiu in ce orificiu sa le bag si in ce ordine :P , daca ati trecut prin asemenea chestii si vi le-a si verificat cineva si a iesit bine pana la urma va rog sa ma sfatuiti si pe mine.
Multumesc,
Adi
Subiect: SEMINAR FISCALITATE 5 - 7 FEB 2010 - Poiana Brasov, Hotel Rina Vista
Postat: Tuesday, January 19, 2010 2:06:22 PM
Eram chiar curios daca te ti de cuvant si bagi bancurile la inaintare :)Afro
Subiect: Monografie contabila pentru asociatii sportive ?
Postat: Friday, January 08, 2010 1:12:00 AM
Multumesc frumos :)
Am inteles ca e putin diferit si planul de conturi, sper sa il gasesc prin norme

Main Forum Rss Feed RSS

©Business-area.ro. Toate drepturile rezervate.
Forum realizat in parteneriat intre Top Senior's Solutions si ClassFin Expert.
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea forumului Taverna Economica şi nu pot fi preluate fără acord scris. Vă rugăm să consultaţi Termenii şi condiţiile de utilizare a site-ului.
Dacă ai întrebări sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului scrie-ne la adresa contact@business-area.ro.